älskade och saknade

Fortezza's Envy Me Gucci "Nota"
2005-05-24 * 2016-07-19

Älskade bästa lilla Notan blev diagnosticeras med SLE när hon var 8 år gammal, hon fungerande  okej på kortison men fick lätt värmeslag. Samma dag som jag kom till insikt att det var tid att låta Nota gå vidare så släppte hon taget och jag fick åka in och avliva henne där och då istället för några dagar senare när vi hade en tid bokad för avlivning. Stort tack till Bohusläns smådjurklinik som gjorde vår sista stund så fin.
Stora personligheter lämnar stora tomrum! Så glad att Nota var min första whippet, roligare hund får man leta efter!

Torpedos Hooked On A Feeling "Ebba"
1999-05-25 * 2009-12-19

Ebba, min guardian angel! Ebba föddes hos mamma och blev snart min trogna följeslagare genom livet. Hon fanns alltid vid min sida, lika stadigt som troget. Tack för att du valde mig!


 

Nedan kommer tre änglar ur samma kull som lämnade oss alldeles för tidigt. Redan när Milo insjuknat så bestämde jag mig för att inte gå vidare på de linjerna. Ingen vet till denna dag varför dessa syskon gått bort så tidigt, om det är slumpen eller om det skulle vara något genetiskt men jag chansar inte.

Nota's Crew Down On The Corner "Sakura" 
2011-03-23 * 2017-08-09

Gulliga lilla Sakura med de mörka sälögonen <3 
Vi vet faktiskt inte vad som hände med Sakura men av någon anledning så fick hon inflammation i i gallgångarna, en påverkad lever och bukhinneinflammation. Efter flera dagar på Blå Stjärnan så fattade Veronica med familj det svåra beslutet att låta Sakura somna in. Vila i frid älskade lilla vän. 

 

Nota's Crew Pagan Baby "Arwen"
2011-03-23 * 2014-06-06

Arwen slarven lämnade även hon sin familj alldeles för hastigt. Arwen hade varit frisk och fullt fungerande tills en dag när hon ute på promenaden faller ihop i kraftiga krampanfall som inte släpper. Hos veterinären fortsätter anfallen så snart medicinen mot kramperna börjar släppa... Matte Sara får där och då fatta det tunga beslutet att låta Arwen slippa fler kramper.  Vila i frid lilla solskenet!

Nota's Crew Fortunate Son "Milo"
2011-03-23 * 2012-12-26


Fy fan vad livet är orättvist! Milo hann inte ens fylla två år... Det började smygande och sen kom fler och fler symtom. Det var många provtagningar och tester som gjordes och till slut kom veterinärerna fram till att Milo hade fått GME Granulomatös meningoencefalomyelit, en form av hjärninflammation. Jag känner så stor sorg för Ann-Eva med familj och hur de kämpade med Milo, allt arbete och oro fram tills diagnos i förhoppning om att de skulle kunna få sin vanliga Milo tillbaks. För att få GME diagnosen... Nej livet är inte rättvist. Vila i frid livsglada pussgurkan Milo.