planerade kullar

En valp från Nota's Crew kommer med:
Stamtavla (SKK), chip, vaccinerad och avmaskad.
Medlemskap i whippetklubben i ett år.
Dolda fel försäkrad.
Ett litet "startpaket".
Livslång support.

 

Precis som olika valpköpare har olika förväntningar på sin uppfödare så tror jag uppfödare har olika förväntningar på sina valpköpare. För att det ska bli en så bra match som möjligt mellan valpköpare-uppfödare så tänkte jag skriva några rader om hur jag tänker.

Jag älskar mina hundar och de valpar som föds här är planerade sedan länge och oerhört efterlängtade! Till mig vänder du dig om du vill ha en familjemedlem och på köpet få en uppfödare som vill ha kontakt med dig i resten av hundens liv, det är för att jag ska kunna följa min uppfödning, hur din hund utvecklas mentalt, exteriört och för att vara uppdaterad i dess hälsa livet ut. Jag har kennelträffar varje år och där vill jag verkligen att ni kommer så vi får träffas och prata. Jag finns för mina valpköpare närsomhelst antingen om det är via sms, mejl, telefonsamtal eller om ni vill komma hit.

Jag har inga krav på ett ni ska tävla eller prestera men om ni skulle vilja göra det så finns jag för pepp och stöttning. Det viktigaste för mig är att ni erbjuder ett gott hem, gärna aktivt, där hunden är en del av familjen och får vara med, där man tränar med trevliga metoder, är ansvarsfull och att valet att skaffa hund är väl genomtänkt.