Den 1 juni kom Milo och Amys valpar till världen, på 2 timmar och 10 minuter hade 3 hanar och 4 tikar tittat ut. Tyvärr så förlorade jag 2 valpar så det är kvar 2 hanar och 3 tikar. Alla var tingade redan när de föddes men pga återbud så har jag en tikvalp kvar som söker hem. Jag hade gärna sett att hon hamnade i ett aktivt hem där hon får tränas och tävlas men viktigast är såklart att det är ett kärleksfullt hem där beslutet att skaffa en ny familjemedlem är väl genomtänkt! 

För att se mer och nyare bilder av valparna, följ våran kennelsida på Facebook Nota's Crew :) 

Nu väntar vi på att "Amy" Nota's Crew Invincible ska valpa, de är beräknade att komma till världen den 1 juni men jag tror att de kommer kika ut lite tidigare. Så håll tummarna med oss att allt kommer gå bra <3 

Amy är enligt matte och husse världens bästa hund som funkar i alla situationer, en väldigt snäll och trygg hund och jag har fått samma känsla när jag har haft Amy här <3  Hon är svensk viltspårschampion och är även utställd litegrann. Ryggröntgad och utan några extra kotor.

Hanen som jag tror kommer matcha Amy väl är den fine "Milo" Adagio Mindfulness. Han blir 6 år gammal i april och har precis lämnat sin första kull valpar. Vart å kollat på dom och de var väldigt fina och trevliga <3 Milo är en sån hane som verkligen tittar en i ögonen, nästan hela vägen in i själen, han är en positiv hund med ett bra hundspråk som vart frisk hela sitt liv. Han har gått bra på utställning, älskar att springa lure coursing och som fungerar bra med tillsammans med djuren hemma på gården.
 
Jag tror att Milo och Amy tillsammans kan lämna trevliga, sociala och trygga valpar med en trevlig exteriör och som tycker att det är kul att hitta på saker med sin familj.

Här kommer länken på kombinationen på whippetarkivets hemsida. 
Inavelsgraden på 5 generationer blir 0.98 % och ancesterloss på 10 generationer blir 65.5.
Skulle jag gissa så kommer valparna bli brindle i någon form med mer eller mindre vitt men det kan även dyka upp någon beige utan ränder.

Först å främst söker jag goa hem där vovven får vara en del av familjen och där tanken på att skaffa hund är ett väl genomtänkt beslut. Jag vill ha kontakt med mina valpar och valpköpare hela hundens liv och jag vill att ni kommer på den årliga kennelträffen (eller någon annan gång under året) så jag kontinuerligt får följa de hundar jag fött upp både mentalt och exteriört samt hälsomässigt. Jag uppskattar om hunden blir utställd någon gång under sitt liv vilket är något som jag kan hjälpa till med. Sen spelar det inte så stor roll om ni vill tävla officiellt eller om ni träna hemma för aktiverings skull, bara vovven får ett gott liv tillsammans med dig.
Skulle du vara intresserad så kontakta mig antingen på mejlen micholsson@hotmail.com eller via telefonen på 0736282161, skicka gärna sms då jag sällan svarar på okända nummer (pga en uppsjö av försäljare).